قالب پرشین بلاگ

مستطیل آبی

مستطیل آبی
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خبرهای ورزشی و آدرس footballworldnews.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





استمفورد بریج (به انگلیسی: Stamford Bridge) نام ورزشگاه اختصاصی باشگاه چلسی انگلستان است که در غرب شهر لندن قرار دارد.

این ورزشگاه ظرفیت ۴۱۸۴۱ نفر تماشاگر را دارد که از این نظر هفتمین ورزشگاه بزرگ در لیگ برتر انگلستان به حساب می‌آید.

 

تاریخچه

عملیات احداث استمفورد بریج در سال ۱۸۷۶ آغاز شد و یک سال بعد در ۱۸۷۷ میلادی ورزشگاه افتتاح گردید.در ایتدا این ورزشگاه مورد استفاده ورزش دو و میدانی بوده‌است تا اینکه در سال ۱۹۰۴ برادران گاس و جوزف میرز ورزشگاه را خریداری کرده و پس از تا به امروز فقط بازی‌های تیم چلسی در آن برگزار می‌شود. این ورزشگاه در سال ۱۹۹۰ مورد بازسازی و تعمیرات قرار گرفته‌است.

دیدارهای مهم

نمای بیرونی ورزشگاه

نتایح مسابقات فینال جام حذفی فوتبال انگلیس برگزار شده در استمفوردبریج

استمفوردبریج برای سه سال پیاپی میزبان فینال جام حذفی فوتبال انگلیس بود اما ورزشگاه ومبلی جایگزین آن شد.

سال برگزاری تعداد تماشاگران برنده   بازنده  
۱۹۲۰ ۵۰۱۸ آستون ویلا ۱ هادرسفیلد تاون ۰
۱۹۲۱ ۷۲٬۸۰۵ تاتنهام هاتسپر ۱ ولورهمپتون واندررز ۰
۱۹۲۲ ۵۳٬۰۰۰ هادرسفیلد تاون ۱ پریستون نورث اند ۰

توسعه

در سال ۱۹۳۰ قسمت جنوبی ورزشگاه برای تماشاچیان ساخته شد که قسمتی از آن مسقف بود.در سال ۱۹۳۹ دو طبقه کوچک در قسمت شمالی ورزشگاه ساخته شد که در جنگ جهانی دوم تخریب شد و در سال ۱۹۷۵ بازسازی شد.این قسمت در سال ۱۹۳۹ به دلیل دستورالعمل‌های امنیتی بسته شد.

در سال ۱۹۶۴-۶۵ سکوهای غربی ساخته شد.این قسمت در سال ۱۹۹۸ تخریب و بازسازی شد.قسمت شرقی ورزشگاه نیز در سال ۱۹۷۳ ساخته شده‌است.

حضور تماشاگران

بیشترین حضور تماشاگران در استمفورد بریج به سال باز می‌گردد. در ۱۲ اکتبر این سال تیم آرسنال به این ورزشگاه آمد و ۸۲۹۰۵ تماشاگر را به شهرآورد شهر لندن کشاند.

کمترین تعداد تماشاگران حاضر نیز به سال ۱۹۰۶ و دیدار تیم چلسی با تیم لینکولن باز می‌گردد.

میانگین حضور تماشاگران

  • مسابقات لیگ برتر
  • فصل ۲۰۰۱-۲۰۰۰ (۳۴۷۰۰)
  • فصل ۲۰۰۲-۲۰۰۱ (۳۸۸۳۴)
  • فصل ۲۰۰۳-۲۰۰۲ (۳۹۷۸۴)
  • فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۳ (۴۱۲۳۴)
  • فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۴ (۴۱۸۷۰)
  • فصل ۲۰۰۶-۲۰۰۵ (۴۱۹۰۲)
  • فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ (۴۱۹۰۹)
  • فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ (۴۱۳۹۷)
  • فصل ۲۰۰۹-۲۰۰۸ (۴۱۶۴۶)

بازی‌های بین‌المللی

[ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, ] [ 16:45 ] [ mahiar ]

کمپ نو («میدان جدید»)، که غالباً به طور اشتباه «نوکمپ» خوانده می‌شود (هم در انگلیسی و هم در اسپانیایی)، ورزشگاه فوتبالی است که در شهر بارسلون در کشور اسپانیا قرار دارد. این ورزشگاه از زمان احداثش در سال ۱۹۵۷، محل انجام بازی‌های خانگی تیم فوتبال بارسلونا است. این استادیوم جزو استادیوم‌های ۵ ستاره یوفا بوده و تاکنون میزبان مسابقات بسیاری در رده‌های بالای بین‌المللی و فینال‌های لیگ قهرمانان اروپا، که آخرینش به سال ۱۹۹۹ مربوط است، بوده‌است. گنجایش این ورزشگاه ۹۹٫۳۵۴ نفر است، که آن را تبدیل به بزرگترین ورزشگاه اروپا و یازدهمین ورزشگاه بزرگ دنیا می‌کند. اسم رسمی آن، «استادی دل اف سی بارسلونا» (استادیوم باشگاه فوتبال بارسلونا) بود که در سال ۲۰۰۰ با رای اعضای باشگاه مبنی بر تغییر نام آن به لقب محبوب کمپ نو، این نام به عنوان نام رسمی ورزشگاه انتخاب شد.

کنار کمپ نو، «پالائو بلوگرانا» قرار دارد، ورزشگاهی که محل انجام بازیهای داخل سالن است، و نیز در مجاورت آن «آیس رینک» قرار دارد که محل انجام بازیهای هاکی روی یخ و پاتیناژ است. پشت استادیوم نیز محل قرار داشتن مینی استادی است، ورزشگاهی که تیم بارسلونا اتلتیک بازی‌های خود را در آنجا برگزار می‌کند.

 

تاریخچه

نمای بیرونی نوکمپ
قسمتی از ورزشگاه که نمایانگر شعار Més que un club به معنی فراتر از یک باشگاه می‌باشد.
بیرون ورزشگاه

سال‌های ابتدایی دهه ۱۹۵۰ میلادی، بارسلونا به دلیل افزایش شمار هواداران خود به ورزشگاهی با گنجایش بیشتر از ورزشگاه آن زمان خود، «کمپ دی لس کورتس» که ۶۰٬۰۰۰ نفر گنجایش داشت، نیاز داشت. کمپ نو در خلال سال‌های ۱۹۵۴ تا ۱۹۵۷ ساخته شد، و سازنده‌های آن نیز فرانسسک میتجانس-میرو، لورنزو گارسیا بارون و جوزپ سوتراس مائوری بودند. بارسلونا در اولین بازی خود در کمپ نو به مصاف له گیا وارساو رفت و در پایان با نمایش دل پذیری این تیم را ۲ - ۴ شکست داد. زننده اولین گل در ورزشگاه جدید، اولوگیو مارتینز، بازیکن بارسلونا بود. بیش از ۹۰٬۰۰۰ نفر تماشاگر این بازی تاریخی را از نزدیک دیدند.


ظرفیت استادیوم چندین بار دچار تغییر شد، در حالیکه ظرفیت اولیه آن ۹۳٬۰۵۳ نفر بود، اما به دلیل برگزاری جام حهانی ۱۹۸۲، ظرفیت آن به ۱۰۵٬۰۰۰ افزایش داده شد. به دلیل ممنوع شدن وجود قسمت‌هایی که در آن تماشاگران ایستاده به تماشای بازی می‌پرداختند، ظرفیت استادیوم در سال ۱۹۹۰ به زیر ۹۹٬۰۰۰ کاهش یافت.

همچنین این مجموعه شامل قسمتی برای اشیا قدیمی و یادبودها نیز می‌باشد، و نیز زمین کوچک تمرینی تیم، و کلیسایی برای بازیکنان هم از بخش‌های دیگر مجموعه کمپ نو می‌باشند. کمپ نو همچنین دارای «ال موزئو دل بارسا»، پر بازدید کننده‌ترین موزه کاتالونیا نیز می‌باشد، که از آن سالانه حدود ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ نفر بازدید می‌کنند. این موزه در سال ۱۹۸۴ گشوده شد، زمانی که جوزپ لوئیس نونز ریاست باشگاه را بر عهده داشت. موزه حاوی ۱۴۲۰ قطعه مربوط به تاریخ باشگاه فوتبال بارسلونا است که ۴۲۰ عدد آن جام‌ها و مقام‌هایی است که بارسلونا در طول سال‌ها کسب کرده‌است. مراسم افتتاحیه بازی‌های جام جهانی ۱۹۸۲ در ۱۳ ژوئن، در استادیوم کمپ نو و در مقابل ۱۰۰٬۰۰ نفر تماشاگر برگزار شد، و دربازی افتتاحیه بلژیک، آرژانتین را ۰ - ۱ مغلوب کرد.

کمپ نو همچنین میزبان اجراهای موسیقی و رویدادهای غیر فوتبالی دیگر نیز می‌باشد.

آینده

در زمان جشن ۵۰ سالگی افتتاح کمپ نو، باشگاه مناقصه‌ای بین‌المللی برای بازسازی کمپ نو برگزار کرد. باشگاه در این پروژه به دنبال تغییر زیادی در صندلی‌های ورزشگاه نبود، اما پروژه حداقل ۵۰٪ صندلی‌ها را در بر می‌گیرد.

در ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۷، نورمن فوستر، معمار بریتانیایی، و شرکتش، برای بازسازی کمپ نو انتخاب شدند. پروژه شامل افزودن ۱۰٬۰۰۰ صندلی اضافه به ورزشگاه است و در مجموع ۲۵۰ میلیون یورو هزینه در بر خواهد داشت.

[ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, ] [ 16:43 ] [ mahiar ]

ورزشگاه تختی بندر انزلی یک ورزشگاه فوتبال در شهر بندر انزلی است.

این ورزشگاه با قدمتی حدود ۵۵ سال یکی از قدیمی‌ترین ورزشگاه‌های کشور محسوب می‌شود و در حال حاضر در بازیهای باشگاه فوتبال ملوان بندر انزلی در این ورزشگاه انجام می‌شود.

 

سن سیروس [ویرایش]

هواداران ملوان علاقه ی زیادی دارند تا ورزشگاه شهرشان به نام کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال ایران سیروس قایقران نامگذاری شود اما با توجه به عدم ساخت ورزشگاه جدید در این شهر هواداران ملوان بندر انزلی لقبی خود ساخته را برای ورزشگاه تختی بندر انزلی ساخته و رسانه ای کردند .  علاقه مندان به فوتبال در این شهر ورزشگاه این شهر را سن سیروس نامیده اند که معنی سیروس مقدس را میدهد و برگرفته از نام استادیوم میلان در ایتالیا سن سیرو است که معنی آن سیروی مقدس است

نصب صندلی و بازسازی چمن ورزشگاه تختی

  • ورزشگاه پیر شهر انزلی در فصل ۸۹-۹۰ لیگ برتر فوتبال ایران تا حدودی ارتقاء یافت . نصب صندلی و بازسازی چمنی مناسب برای این ورزشگاه از جمله برخی از فعالیت هایی بود که جهت جلب رضایت ناظران فدرسیون فوتبال آسیا در این ورزشگاه صورت گرفت

با توجه به سابقه ی باشگاه ملوان بندر انزلی که حتی تا سال ۱۳۸۰ و قبل از آغاز لیگ حرفه ای افتخارات این باشگاه از جمله پنج بار عنوان بهترین شهرستانی در مسابقات لیگ حرفه ای، بهترین تیم شهرستانی جام تخت جمشید، حضور در شش فینال جام حذفی و سه قهرمانی در جام حذفی و دو حضور در بازیهای آسیایی جایگاه این باشگاه را توسط دیگر شهرستانی ها دست نیافتنی کرده بود، اما تا به امروز این شهر صاحب یکی از قدیمی ترین و ضعیف ترین ورزشگاهها از لحاظ تاسیساتی در بین باشگاههای لیگ برتری است . که طی سالهای اخیر با توجه به فشار فدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر استاندارد سازی ورزشگاهها این ورزشگاه در لیست بازسازی فدراسیون فوتبال ایران قرار دارد .

ساخت ورزشگاه جدید در بندرانزلی

آقای اردشیر پورنعمت مدیر عامل سابق ملوان و مدرس فیفا

  • قدیمی بودن ورزشگاه موجود شهر انزلی
  • نداشتن امکانات و تأسیسات جانبی
  • فعّالیت سه تیم و باشگاه فوتبال در رده های سنی مختلف و در دو بخش مردان و زنان
  • برخورداری این شهر از تماشاگران متعصب و دلسوز فوتبال

از دلایل نیاز انزلی به ایجاد یک ورزشگاه جدید خواند وی افزود: ایجاد ورزشگاه جدید انزلی به عنوان یک طرح ملی از مصوبات دور نخست سفرهای استانی ریاست جمهوری بود که متأسفانه به دلایل نامعلوم هنوز این مصوبه عملیاتی نشده است . ورزشگاه جدید شهر انزلی ابتدا قرار بود در غرب انزلی در منطقه بشمن ساخته شود اما به دلایلی این مکان لغو و قرار شد تا این ورزشگاه را در منطقه چراغ پشتان بندر انزلی احداث کنند که این طرح به صورت مسکون باقی مانده است

[ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, ] [ 16:39 ] [ mahiar ]

ورزشگاه یادگار امام تبریز دومین ورزشگاه بزرگ ایران است و گنجایش آن ۷۰٬۰۰۰ نفر می‌باشد. این ورزشگاه از سال ۱۳۶۸ خورشیدی شروع به ساخت گردید و یکی از ۱۴ مکان ورزشی دهکدهٔ المپیک تبریز به‌شمار می‌رود؛ به‌طوری که از مجموع ۳۶۰٬۰۰۰ هکتار مساحت این دهکده، ۱۲٫۵ هکتار به ورزشگاه یادگار امام اختصاص یافته‌است.

ورزشگاه یادگار امام به‌جهت نبود برخی امکانات موردنیاز، نیمه‌کاره مانده‌است؛ امکانات رفاهی، جایگاه خبرنگاران، حفاظ‌های امنیتی لازم، رختکن برای تیم‌ها، سرویس‌های بهداشتی، سیستم‌های صوتی، نیمکت ذخیره‌ها و وضعیت نامناسب راه دسترسی از مهم‌ترین مشکلات این ورزشگاه است. همچنین به‌دلیل طولانی‌شدن زمان افتتاح ورزشگاه یادگار امام، سازه‌های بتنی و فلزی آن فرسوده شده‌اند و نیاز به بازسازی دارند این ورزشگاه در بین طرفداران و هواداران تیم تراکتورسازی به ورزشگاه سهند معروف می‌باشد. علت استفاده از این نام، ساخته شدن این ورزشگاه در دامنه‌ کوه سهند می‌باشد.

[ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, ] [ 16:38 ] [ mahiar ]

ورزشگاه آزادی تهران ورزشگاه ملّی ایران و بزرگ‌ترین وزرشگاه این کشور است. این ورزشگاه برای میزبانی بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ در زمان سلطنت محمدرضا شاه پهلوی ساخته شد. این ورزشگاه در حقیقت بخشی از مجموعهٔ ورزشی آزادی است.

بیشتر بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران و تیم‌های تهرانی لیگ برتر ایران در این ورزشگاه برگزار می‌شود.

ورزشگاه آزادی با طراحی عبدالعزیز فرمانفرماییان ساخته شد و در تاریخ ۲۶ مهر ۱۳۵۰ گشایش یافت

این ورزشگاه پیش از انقلاب به افتخار محمدرضا شاه پهلوی آریامهر خوانده می‌شد و پس از انقلاب به نام آزادی تغییر نام داد. مجموعهٔ ورزشی آزادی تهران هم اکنون با دارا بودن سالن‌های چند منظوره، سالن دوازده هزار نفری و دریاچه مصنوعی یکی از بی‌نظیرترین مجموعه‌های ورزشی آسیاست. در تاریخ ۲۴ مهر ماه ۱۳۸۶ نیز کلنگ ساخت استادیوم چهل هزار نفری فوتبال سرپوشیده ویژه بانوان در ضلع شمال غربی دریاچه توسط مهندس علی‌آبادی معاون رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی به زمین زده شد.


 

 

تاریخچه

استادیوم ازادی، با معیار های بین المللی و برای بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ ساخته شد.مساحت ورزشگاه ۴۵۰ هکتار و در غرب تهران واقع است.

امکانات

گنجایش

گنجایش ورزشگاه آزادی ۹۰٬۰۰۰ نفر است که از این تعداد ۳۵٬۰۰۰ نفر در طبقهٔ پایین و ۵۵٬۰۰۰ نفر در طبقهٔ بالا و همچنین در حالت فشرده تا ۱۰۰٬۰۰۰ نفر را می‌تواند در خود جای دهد. از لحاظ گنجایش، استادیوم ازادی بزرگترین در خاور میانه، چهارم در اسیا و ۶ام در دنیا است البته این رتبه ها در صورتی است که ورزشگاه را ۹۰ هزار نفره حساب کنیم، در صورتی که ورزشگاه گنجایش ۱۰۰هزار نفر را دارد، بنابراین بالا تر از نیوکمپ قرار گرفته، چهارمین در دنیا، و دومین در اسیا و همچنان اولین در خاورمیانه و ایران از لحاظ جمعیتی خواهد بود.

روشنایی

روشنایی زمین و ورزشگاه توسط ۴ عدد برج که در شمال غربی، شمال شرقی، جنوب غربی و جنوب شرقی ورزشگاه قرار دارند تأمین می‌شود. در بالای این برج‌ها از چراغ‌های گازی و مری کوری و تنگستن هالوژن استفاده شده که سطح نوری برابر ۱۶۵۰ لوکس در سطح زمین تولید می‌کنند.

سیستم صوتی

سیستم صوتی ورزشگاه غیرمتمرکز و برای هر جایگاه ورزشگاه از تعدادی بلندگو در جهت‌های مختلف استفاده شده‌است.

نمایشگر

نمایشگر یا اسکوربرد ورزشگاه در ابتدا به صورت متنی و تک رنگ بود اما سپس بازسازی و به صورت یک نمایشگر رنگی درآمد و همزمان با بازی ایران - آلمان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

ابعاد کل این نمایشگر ۵٫۷ در ۲۰ متر و قسمت نمایشگر رنگی ۲۰٫۷ × ۴٫۱۴ متر است و تفکیک‌پذیری آن ۲۷۸× ۵۷۶ است، همچنین این نمایشگر قابلیت نمایش ۷٫۱۶ میلیون رنگ را دارد

[ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, ] [ 16:34 ] [ mahiar ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Mah Music :.

درباره وبلاگ

جدیدترین اخبار فوتبال را از ما بخواهید
امکانات وب

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 466
بازدید دیروز : 73
بازدید هفته : 594
بازدید ماه : 592
بازدید کل : 64498
تعداد مطالب : 401
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1